Word lid van ons harmonieorkest

Spelend lid

Dan kunnen wij je een plaatsje in ons orkest aanbieden. Wij zijn een jong en dynamisch orkest dat zich volop aan het ontplooien is. Wij houden ervan om alle muziekstijlen eens uit te proberen en wij gaan geen enkele uitdaging uit de weg.

Onze repetities gaan door op dinsdagavond van 20u tot 22u in de parochiezaal van Pellenberg. Ons repertorium is dan ook zo samengesteld dat zowel jong als minder jong er zijn gading in vindt.

Begin november spelen wij ons jaarlijks avondvullend "Pellenbergse Prom's"-programma voor een enthousiast publiek van honderden mensen. Op het programma een mengeling van klassieke, moderne en HaFaBra muziek, en een samenspel met een gast-ensemble.

Ben je geïnteresseerd, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze voorzitter of iemand uit het bestuur. Wij staan klaar om alle vragen te beantwoorden. Je mag ook altijd eens binnenspringen tijdens onze wekelijkse repetities op dinsdagavond van 20u tot 22u in de parochiezaal te Pellenberg.

Zie ook de muzikantenlijst met de verschillende instrumenten die reeds in onze fanfare aanwezig zijn.

Steunend lid

Je kan ook lid zijn zonder muzikant te zijn.

Je houdt erg veel van fanfare- en harmoniemuziek, maar een muziekinstrument bespelen of regelmatig naar de repetities komen is niet echt iets voor jou? Maar je wil onze vereniging wel steunen. Dan kan je steunend lid worden van onze vereniging en op deze manier de muzikanten, de dirigent en het bestuur en alle vrijwillige medewerkers stimuleren om op de ingeslagen weg verder te werken.

Het lidmaatschap bedraagt 15€. Wie een bijkomend steuntje wil geven, betaalt als erelid 20€. Het welgekomen supplementje gaat naar het instrumentenfonds, voor het onderhoud en de aankoop van de instrumenten.

Het lidgeld kan betaald worden via overschrijving op de rekening 734-3790004-29 van Harmonieorkest 'Willen is Kunnen' (naam en adres vermelden aub) of door contante betaling aan één van onze bestuursleden. Dank je wel!